In een handomdraai iets lekkers en verantwoord op tafel... Heerlijk als lunch! Of in kleine stukjes bij de verjaardagsborrel!
Bron foto: Allerhande |
Ingrediënten voor 8 stuks:
- 150 gr. bloem;
- 2 eieren;
- 300 ml. melk;
- 1 bakje cherrytomaatjes (250 gr.);
- 1 blikje mais (300 gr.);
- 1 el. tijmblaadjes;
- 1 pak spinazie à la crème (450 gr.);
- 6 el. Gran Fruttato (fles 500 ml. Monini);
- 100 gr. gemalen kaas;
- keukenmachine.
- Beslag kloppen van bloem, eieren melk en snuf zout. Cherrytomaten halveren.
- Mais uit laten lekken en in hakmolen of keukenmachine grof malen. Samen met tijm door het beslag mengen.
- In twee koekenpannen olijfolie verhitten en per keer 2 pannenkoekjes bakken tot 8 stuks in totaal.
- Intussen spinazie verwarmen.
- Een helft van pannenkoekjes met spinazie bedekken en bestrooien met kaas. Pannenkoek dubbelklappen en indien nodig nog even opwarmen in pan.
- Tomaat op smaak brengen met zout peper en olijfolie en serveren bij je pannenkoekjes!
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten