Je hebt een pakjes nodig, zakjes, doosjes, maar gewoon eerlijke pure ingrediënten.
Echt maak dit eens zelf, het is zoveel lekkerder en ik weet zeker je haalt er veel meer voldoening uit en leuker, de saus die je overhoud is afgekoeld in de koelkast wel 3 weken houdbaar!!!
Ik zeg, iedereen voortaan lekker zelf maken.
Gebruik het bijv. bij de Kip Parmezaan uit de oven of met gehaktballetjes en spaghetti!
Ingrediënten:
- 1 Ui gesnipperd;
- 2 Teentjes knoflook, fijn;
- Olijfolie;
- 1 Blik tomatenblokjes;
- Verse Basilicum.
- Bak in een koekenpan je uien glazig samen met je knoflook in wat olijfolie om middelhoog vuur in ca. 5 min.
- Voeg je tomatenblokjes toe en de helf van je basilicum. Voeg naar smaak wat zout en peper toe. Breng dit langzaam aan de kook en laat dit ca. 20 min. pruttelen. 10 minuten mét deksel op de pan en 10 minuten zonder deksel op de pan.
- Voeg de rest van je basilicum toe en roer goed door.
Ready! SERVE!
En zo heb je in een handomdraai een heerlijke basis saus, vanuit hier kun je eindeloos variëren!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten